Om os

Hos Pit-stop har vi mere end 10 års erfaring med forskellige bil-services. Alt personale er uddannet inden for faget og udfører dagligt opgaver indenfor dæk- og fælge, sporing af hjul for både private og virksomheder. Hos os er det altid dig som kunde der er i centrum og netop derfor løser vi også alle opgaverne efter dine behov og ønsker.

Vores drivkraft

Fælles for alle vores afdelinger er, at det er ambitionen om at tilbyde kunden den bedste oplevelse, der er vores drivkraft. Derfor kan du forvente professionel rådgivning inden for alle bilens områder. Vi tror på, at det er netop derfor vi har landets gladeste kunder.

Hos Pit-stop er det vigtigt, at vores kunder altid får en en super service til billige penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kontakt os i dag

Hos Pit-stop har vi mere end 10 års erfaring med forskellige bil-services.

Vi har derfor specialiseret os i dæk- og fælgepleje, sporing af hjul, bil- og interiør pleje. Vi har tre forskellige værksteder, som henholdsvis ligger i Valby, Glostrup og på Frederiksberg.

Vi betjener både private og erhvervskunder og vores vision er at være branchens bedste valg. Med vores mange års erfaring tilbyder vi derfor effektiv og pålidelig vejledning, der egner sig bedst til dine behov.

For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge og altid bliver taget imod med et smil. Vi har både små og store kunder og går meget op i, at alle føler sig velkomne.

Hos Pit-stop tilbyder vi forskellige unikke services. Herunder har vi bl.a. mobil-dækservice i hele Stor København, hvilket betyder, at vi tager ud og laver det nødvendige på stedet.

Vi tilbyder ligeledes døgnvagter med akut udrykning, som betyder at vi akut rykker ud, hvis skaden er sket. På den måde har vores kunder altid mulighed for at få en hjælpende hånd.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om en eller flere af vores services? Udfyld formularen så ringer vi dig op, så vi kan tage en snak om dine behov og ønsker.

ANDRE SPØRGSMÅL?

+45 91 118 118

Kom forbi en af vores afdelinger
Vi har altid over +20.000 dæk & fælge på lager til direkte montering.