Bestil tid online

OBS: I højsæsonen kan der være op til 30 minutters ventetid, selvom du har reserveret tid.

Tak for forståelsen.

Google Brugere
Google Brugere
2023-12-02
God service, og gode priser. Kan klart anbefales
andy kelly
andy kelly
2023-12-02
Han sagt at jeg skulle give 5 stjerner, ellers vil han kom efter mig, så det må jeg heller… God betjening, gode priser, gode folk og en god grin. Tak for det.
Peter Espersen
Peter Espersen
2023-12-02
Billigt, men også service derefter. De snakker ikke pænt til deres kunder og der er absolut ikke nogen service.
M. Sommer
M. Sommer
2023-11-30
Super service, effektive, hurtige og vanvittig god betjening! Kom og skulle ha skiftet til vinterdæk, det var intet problem - kommer helt klart igen 💪🏼 De arbejder hårdt og knokler på for at imødekomme alles behov! Der er ikke et øje tørt!
Bo Grubbe
Bo Grubbe
2023-11-29
Meget service minded og løste de problemer der opstod til ug
Lasse Madsen
Lasse Madsen
2023-11-27
Har fået skiftet fra sommer til vinter dæk og omvendt en del steder efterhånden men ingen steder som Pit Stop Glostrup. (Bliver helt sikkert stamkunde) Tonen er varm og yderst professionel betjening
Thomas Skovhus Forchhammer
Thomas Skovhus Forchhammer
2023-11-27
Jeg vil gerne rose Pitstop i Glostrup, for deres fine arbejde på min bil i dag. Jeg bestilte et nyt dæk, i stedet for det gamle, der var gået i stykker. Jeg fik et nyt til den bedste pris, leveret til tiden og monteret. Dertil også en ekstra opgave med mit baghjul, der blev klaret på stedet med et smil. Jeg kan kun anbefale dem helhjertet, hvis du mangler noget indenfor dækservice. Det bliver dem jeg ringer til først, næste gang jeg skal have lavet noget. Thomas.
Christina Mortensen
Christina Mortensen
2023-11-13
Det er sjældent man bliver taget så godt imod servicemæssigt som jeg blev taget imod hos Pitstop tidligere idag. Store smil, god kommunikation, rigtigt gode priser, ærlighed og en helt igennem sund atmosfære - jeg er rigtig glad for at have fundet dem efter min anden mekaniker lukkede ned, og har nu mine dæk deponeret hos dem også. Kan kun anbefales!
Sajetan Dratewka
Sajetan Dratewka
2023-11-13
Very fast and complex tire repair
Hasan Walid
Hasan Walid
2023-11-10
Bedste og hurtigste service, tager imod folk med et smil på læben, og ikke mindste ærlige når de diagnosere din bil. Kommer helt sikkert igen hvis jeg skal have lavet noget.