Kontakt os

For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge og altid bliver taget imod med et smil. Vi har både små og store kunder og går meget op i, at alle føler sig velkomne.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en af vore mange services til din bil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Hos Pit-stop har vi mange dygtige samarbejdspartnere – heriblandt Falck, Viking, Tryg Vejhjælp & SOS Autohjælp.

Book en tid, eller udfyld formularen for yderligere informationer.

ANDRE SPØRGSMÅL?

+45 91 118 118

Kom forbi en af vores afdelinger
Vi har altid over +20.000 dæk & fælge på lager til direkte montering.

  Valby
  Gammel Køge Landevej 174

  Hos Pit-stop, har vi Danmarks længste åbningstider. Derfor holder vi på Frederiksberg altid åbent fra: man-fre fra klokken 08.00-20.00 & lør-søn fra 09.00-18.00.

  DÆK & FÆLGE, SPORING, DÆKHOTEL, HJULSKIFT.

  Find vej
  Glostrup
  Hovedvejen 149

  Hos Pit-stop, har vi Danmarks længste åbningstider. Derfor holder vi i Glostrup altid åbent fra: man-fre fra 08.00-18.00 & lør-søn 09.00 - 17.00

  DÆK & FÆLGE, LAPNING A DÆK, DÆKHOTEL, HJULSKIFT

  Find vej
  Frederiksberg
  Peter Bangs Vej 276

  Hos Pit-stop, har vi Danmarks længste åbningstider. Derfor holder vi på Frederiksberg altid åbent fra: man-fre fra klokken 08.00-18.00 & lør-søn lukket.

  AUTOSERVICE, DÆK & FÆLGE, SPORING, DÆKHOTEL, HJULSKIFT.

  Find vej

  Værdi for pengene

  Vi har mere end 10 års erfaring og udfører alle opgaver indenfor dæk- og fælge, sporing af hjul, bil, for både private og virksomheder. Hos os er det altid dig som kunde der er i centrum og netop derfor løser vi også alle opgaverne efter dine behov og ønsker.

  Det kalder vi værdi for pengene.

  Ring til os hele døgnet

  Book tid ved en af vores afdelinger

  Hos Pit-stop har vi tre forskellige afdelinger: en i Valby, en i Sydhavnen og en på Frederiksberg. På hver afdeling tilbyder vi forskellige services til din bil. Alt fra dækservice, sporing, fælgeskift og klargøring af din bil.

  Book tid i dag

  Det tilbyder vi

  Nye og brugte dæk & fælge

  Hos Pit-stop kan du få både dæk, alu- og stål fælge til langt de fleste biler, der kører på de danske veje. Hos os kan du både vælge nye og brugte fælge.
  Vi har et stort udvalg af dæk og fælge til skarpe priser. Find nemt de dæk og fælge, der passer til din bil, vælg en favorit og book tid til montering. Med vores hjælp kan du være helt tryg ved, at dine dæk bliver monteret korrekt.

  Vi garanter Danmarks bedste priser, ring og få et uforpligtende tilbud på 91 118 118 

  Book tid i dag

  Dækhotel

  Imellem sommer- og vinterperioden kan det være svært at finde plads til sine dæk. Eller måske drømmer du om, at slippe for besværet med at hente og bringe dine dæk hver gang sæsonen skifter. Hos Pit-stop kan vi opbevare dine dæk på vores dækhotel under de helt rette forhold.

  Hos os er det både billigt og du slipper for alt besværet.

  Du kan ligeledes få hjælp af en af vores dækmontør, når du skal have skiftet dine dæk. Vores dækmontører og mekanikere er uddannede og har mange års erfaring, og de står til rådighed med gode råd og vejledning, hvis du skulle have behov for det.

  Pris: Opbevaring af dæk i én sæson, inkl. dækskift: fra 499 kr.

  Book tid i dag

  Hjulskift for medbragte hjul

  Skal du have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk – eller omvendt? Og medbringer du selv dine komplette hjul? Uanset hvilken bil eller bilmodel du har, vil vi hos Pit-stop meget gerne lave dit hjulskift for medbragte hjul. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul. Det tager ca. 30 minutter at montere komplette hjul på din bil, vi gør det både hurtigt og sikkert.

  Pris: Hjulskift fra 250 kr.
  Dækskifte, fra 400 kr. Inkl. afbalancering og montering 

  Book tid i dag