Vores afdelinger

Hos Pit-stop er det vores geografiske vision, at være tætte på alle vores kunder med vores billige og professionelle ydelser. Pit-stop findes i dag på 3 lokationer og er i rivende udvidelse til endnu flere lokationer. Find nedenfor den lokation der er tættest på dig.

Pit Stop Valby outside
Find vej

Kom forbi når det passer dig

Med vores Drive-in service, kan du altid kigge forbi en af vores afdelinger – du behøver nemlig ikke at bestille en tid på forhånd.

NB: Der kan dog være op til 30 minutters ventetid, ved denne service.

Valby
Gammel Køge Landevej 174

Hos Pit-stop, har vi Danmarks længste åbningstider. Derfor holder vi på Valby altid åbent fra: man-fre fra klokken 08.00-20.00 & lør-søn fra 09.00-18.00.

DÆK & FÆLGE, SPORING, DÆKHOTEL, HJULSKIFT

Find vej
GLOSTRUP
Hovedvejen 149

Hos Pit-stop, har vi Danmarks længste åbningstider. Derfor holder vi på Glostrup altid åbent fra: man-fre fra klokken 08.00-18.00 & lør 09.00 - 17.00 søn: Lukket

DÆK & FÆLGE, LAPNING, DÆKHOTEL, HJULSKIFT,

Find vej
Frederiksberg
Peter Bangs Vej 276

Hos Pit-stop, har vi Danmarks længste åbningstider. Derfor holder vi på Frederiksberg altid åbent fra: man-fre fra klokken 08.00-18.00 & lør-søn lukket.

AUTOSERVICE, DÆK & FÆLGE, SPORING, DÆKHOTEL, HJULSKIFT.

Find vej

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du en af vore mange services til din bil, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe. Hos Pit-stop har vi mange dygtige samarbejdspartnere – heriblandt Falck, Viking, Tryg Vejhjælp & SOS Autohjælp.

Book en tid, eller udfyld formularen for yderligere informationer.

ANDRE SPØRGSMÅL?

+45 91 118 118

Kom forbi en af vores afdelinger
Vi har altid over +20.000 dæk & fælge på lager til direkte montering.

  Værdi for pengene

  Vi har mere end 10 års erfaring og udfører alle opgaver indenfor dæk- og fælge, sporing af hjul, bil, for både private og virksomheder. Hos os er det altid dig som kunde der er i centrum og netop derfor løser vi også alle opgaverne efter dine behov og ønsker.

  Det kalder vi værdi for pengene.

  Ring til os hele døgnet

  Book tid ved en af vores afdelinger

  Hos Pit-stop har vi tre forskellige afdelinger: en i Valby, en i Sydhavnen og en på Frederiksberg. På hver afdeling tilbyder vi forskellige services til din bil. Alt fra dækservice, sporing, fælgeskift og klargøring af din bil.

  Book tid i dag

  Det tilbyder vi

  Nye og brugte dæk & fælge

  Hos Pit-stop kan du få både dæk, alu- og stål fælge til langt de fleste biler, der kører på de danske veje. Hos os kan du både vælge nye og brugte fælge.
  Vi har et stort udvalg af dæk og fælge til skarpe priser. Find nemt de dæk og fælge, der passer til din bil, vælg en favorit og book tid til montering. Med vores hjælp kan du være helt tryg ved, at dine dæk bliver monteret korrekt.

  Vi garanter Danmarks bedste priser, ring og få et uforpligtende tilbud på 91 118 118 

  Book tid i dag

  Akut udrykning/døgnvagt

  Er du punkteret eller har du af andre årsager brug for akut hjælp, så tøv ikke med at ring til os. Hos Pit-stop har vi altid døgnbemanding og derfor kan du ringe til os på alle tidspunkter af døgnet. I hele Stor København er vi der indenfor 60 minutter, uden det koster dig dyre gebyrer.

  Når vi foretager en akut udrykning koster det 500 kr. i transport. Ringer du uden for vores åbningstider koster det 1000 kr., plus det som skal laves.

  Book tid i dag

  Autoservice

  For at passe bedst muligt på din bil, kan det være en rigtig god idé at den engang imellem får lidt ekstra kærlighed. Derfor tilbyder vi hos Pit-stop, at tjekke din bil ordentligt igennem og give den en komplet bilservice.

  En bilservice pakke indeholder:

  ⁃Olieskift

  ⁃Batteri skift

  ⁃Pærerskift

  ⁃Bremsetjek

  ⁃Sporing

  ⁃Undervognsbehandling

  Med denne pakke vil din bil kører fra værkstedet i både bedre og mere sikker tilstand.

  Book tid i dag

  Dækhotel

  Imellem sommer- og vinterperioden kan det være svært at finde plads til sine dæk. Eller måske drømmer du om, at slippe for besværet med at hente og bringe dine dæk hver gang sæsonen skifter. Hos Pit-stop kan vi opbevare dine dæk på vores dækhotel under de helt rette forhold.

  Hos os er det både billigt og du slipper for alt besværet.

  Du kan ligeledes få hjælp af en af vores dækmontør, når du skal have skiftet dine dæk. Vores dækmontører og mekanikere er uddannede og har mange års erfaring, og de står til rådighed med gode råd og vejledning, hvis du skulle have behov for det.

  Pris: Opbevaring af dæk i én sæson, inkl. dækskift: fra 499 kr.

  Book tid i dag

  Sporing

  Hvis bilen trækker til enten højre eller venstre er det tid til en sporing af bilen. Sporingen skrider når du f.eks. kører for hurtigt over en høj kantsten, hvor det bagefter kan føles som om bilen trækker til den ene side af sig selv. Hvis en sporing ikke bliver gjort korrekt, slider det mere på dæk og benzinøkonomien end de fleste mennesker er klar over.

  Hos Pit-stop er vores personale uddannet til at foretage korrekte sporinger. Ved en korrekt sporing udmåler og justerer vi din bil med det nyeste udstyr, hvilket sikre en fuldstændig korrekt sporing og retningsstabilitet. På den måde sikre vi, at din bil forbliver benzinøkonomisk, har en større sikkerhed i trafikken og en generel længere levetid for dine dæk.

   

  Pris: Sporing af 2 hjul, fra 399 kr.
  Pris: 4 hjuls udmåling, fra 599 kr.

  Book tid i dag

  Bilpleje/bilvask

  Der kan være rigtig mange grunde til at få klargjort sin bil – måske skal den sælges, måske er den falmet i lakken, eller også har den bare brug for lidt ekstra forkælelse. Hos os er grunden underordnet, vi er eksperter i bilpleje og ønsker blot at give din bil den bedste behandling.

  Alt du skal gøre er at aflevere din bil, så tager vi os af resten, både indvendigt og udvendigt. I vores klargøringscenter, giver vi bilen den helt store behandling både indvendig og udvendig. Alt indvendig i kabinen bliver vasket og renset i bund, og herefter plejet. Udvendig bliver bilen renset og poleret op, og til sidst får den langtidsholdbar lakforsegling. Hos Pit-stop sætter vi en ære i at gøre dig tilfreds til en rigtig god pris.

  Pris: Bilpleje/bilvask (indvendigt og udvendigt) fra 299 kr.

  Book tid i dag

  Hjulskift for medbragte hjul

  Skal du have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk – eller omvendt? Og medbringer du selv dine komplette hjul? Uanset hvilken bil eller bilmodel du har, vil vi hos Pit-stop meget gerne lave dit hjulskift for medbragte hjul. Vi har liften, værktøjet og mange års erfaring med korrekt og sikker montering af hjul. Det tager ca. 30 minutter at montere komplette hjul på din bil, vi gør det både hurtigt og sikkert.

  Pris: Hjulskift fra 250 kr.
  Dækskifte, fra 400 kr. Inkl. afbalancering og montering 

  Book tid i dag